Odborné kurzy

Nabídka odborných kurzů pro žáky HŠ a SOŠŘ ve šk. roce 2019 - 2020

Název kurzu
TermínRozsah

Cena

Doporučený
počet osob

Pastiláž – modelování cukrářských ozdob 1. – 2. října 2019 2 dny

800,-

14

Čokoláda a bonbóny 2. října 2019 1 den

500,-

20

Studená kuchyně 8. – 11. října 2019 4 dny

2.700,-

17 - 20

Vegetariánský kurz 18. října 2019 2 dny

2.990,-

10

Barmanský kurz FLAIR 14. - 18. října 2019 5 dnů

5.000,-

10

Vyřezávání ovoce a zeleniny
23. - 24. října 2019 2 dny 1.350,-

10 - 13

 

Kurzy jsou určeny pro obor Hotelnictví a turismus a učební obor Kuchař-číšník.

Příjem přihlášek na odborné kurzy:

  • přihlašujte se osobně nebo e-mailem u Bc. Hany Lavické
  • možno i průběžně dle aktuálního data kurzu min. měsíc předem
  • na barmanský kurz Flair se přihlašujte u Mgr. Gabriely Bibrové

Nenaplněním kurzu počtem žáků se kurz překládá na následující rok.

Platba kurzovného v kanceláři č. 1 u paní Bližňákové měsíc předem.

Doporučení:

Vykrajování 1. - 4. ročníky
Sommelierský, barmanský kurz a barista 2. a 3. ročníky
Studená kuchyně a cukrářský kurz 3. a 4. ročníky

  • Výuka v kurzech bude převážně praktická, zakončená zkouškou.
  • Absolvent získá osvědčení garantované odbornými asociacemi.
  • Kurzy barmanský a studené kuchyně jsou akreditovány ministerstvem školství.
  • V kurzu studené kuchyně se na závěr uskuteční raut pro rodiče a hosty účastníků kurzu.

Podívejte se, co se naučili studenti v minulém kurzu:

16 - 20

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí
  • Daně pro lidi

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru