• Úvodní stránka
  • Cukrářský kurz na téma "Moderní rautové a restaurační moučníky"

Cukrářský kurz na téma "Moderní rautové a restaurační moučníky"

Práce s potravinami a jejich zpracování, dekorování a servis moučníků. Výroba vlastního dortu a dezertů.

  • Termín: 26. – 28. února 2019
  • Začátek: 8.00 hodin v HŠ Světlá a SOŠŘ Velké Meziříčí
  • Cena: 2.500 Kč
  • Lektor: Pavlína Bersiová, víceprezidentka AKC ČR STUDIOVÉ CUKRÁŘSTVÍ PRAHA 6

Přihlašujte se na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru