Další akce školy

Vegetariánská strava

DSCN1634Patří mezi nejrozšířenější typy alternativních diet. Pro nás může být také přínosná v prevenci i v léčbě různých onemocnění. Záleží jen na nás, jak tyto možnosti využijeme. Vše se dá dělat dobře nebo špatně a to platí i o vegetariánství. Nesmíme totiž zapomenout na nenásilí i vůči nám samotným.

Číst více...

Fotografie z 41. GASTRODNU

V naší fotogalerii už najdete fotografie z letošního 41. GASTRODNU, který proběhl 17. 10. 2018. Přejeme příjemnou podívanou a ještě jednou všem děkujeme za účast a pomoc s organizací.

Číst více...

Vaření s Honzou Horkým

DSCN1629Sejít se a uvařit si s profesionálem je sen každého jedince. Žákům gastroakademie se to povedlo.

Číst více...

Kurz carvingu - vyřezávání ovoce a zeleniny

Ve dnech 17.–18. 10. 2018 se ve škole konal specializační kurz pro začátečníky v carvingu – kurz vyřezávání ovoce a zeleniny.

Číst více...

Kurz studené kuchyně

Ve dnech 9.–12. 10. 2018 proběhl na škole jeden z nejzajímavějších certifikovaných gastronomických kurzů: KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ. Absolvent naší školy - pan Mistr kuchař Vladimír Picka z kuchařského studia - je naším dlouholetým lektorem.

Číst více...

Podzimní výstava

IMG 5413Dne 17. října 2018 se uskutečnila 8. podzimní výstava ovoce a zeleniny.

Číst více...

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru