Další akce školy

Vaření s Honzou Horkým

DSCN1629Sejít se a uvařit si s profesionálem je sen každého jedince. Žákům gastroakademie se to povedlo.

Sešli se a uvařili si slavnostní menu se šéfkuchařem Janem Horkým. Honza svoji kariéru nastartoval ve velkém stylu a okamžitě po studiích nastoupil jako zástupce šéfkuchaře v restauraci Rybí trh. Po čtyřech letech zkušeností odchází a střídá příležitosti, ty nejzajímavější jsou Executive chef v restauraci Zlatá Praha hotelu Intercontinental a Executive sous chef v Hotelu Intercontinental. Nyní je Honza 12 let členem Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR a členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Na svých kuchařských stážích se dostal až do Hong Kongu, Singapuru nebo uvařil pro úředníky OSN New York.

Vojta, Irena a další gastrotroakademici s Honzou vařili „Zlaté menu ze Singapuru".

Bc. Hana Lavická

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru