Další akce školy

Vegetariánská strava

DSCN1634Vegeteriánství patří mezi nejrozšířenější typy alternativních diet. Pro nás může být také přínosné v prevenci i v léčbě různých onemocnění. Záleží jen na nás, jak tyto možnosti využijeme. Vše se dá dělat dobře, nebo špatně - a to platí i o vegetariánské stravě. Nesmíme totiž zapomenout na nenásilí i vůči nám samotným.

Nenásilně jsme proto vyzkoušeli, zda by se takhle chtěla stravovat dnešní generace.

 

Dne 19. listopadu 2018 jsme si v rámci odborného výcviku s žáky 3. ročníku oboru Kuchař – číšník připravili následující vegetariánské menu:

  • Zelná polévka s uzeným tofu
  • Řepná placička plněná uzeným sýrem, s křenovou šlehačkou, jablky a pastinákovým pyré
  • Ovesný pudink s jablky a praženými ořechy

Bc. Hana Lavická

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru