Další akce školy

Vegetariánství aneb vaření jídla bez použití masa

025Jedním z problémů na světě je výživa. Lidé dávají přednost stravě, která chutná. Jsou ovlivněni reklamou, ale přitom si neuvědomují, že konzumují mnoho méněcenných a nepotřebných látek.

Proto jsme opět v odborném výcviku zařadili do jídelníčku vegetariánské menu. S žáky 3. ročníku oboru Kuchař–číšník jsme připravili toto menu:

  • Předkrm: Žampionová pomazánka s vlašskými ořechy, brusinkovou omáčkou a rukolou
  • Polévka: Mrkvová polévka se zázvorem a s barevnou salsou
  • Hlavní chod: Zelný závitek s dýňovo–rajčatovou omáčkou a bramborem
  • Desert: Pečené jablko s ovocnou sušenkou, rozinkami, vlašskými ořechy a medem

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru