Další akce školy

Cukrářský kurz na Hotelové škole Světlá a SOŠŘ

cukr-kurz-1Cukrářský kurz "Moderní rautové a restaurační moučníky" pod vedením pražské lektorky a viceprezidentky AKC ČR paní Pavlíny Berzsiové se uskutečnil 26. až 28. února 2019.

cukr-kurz-2Tento kurz absolvovalo 19 žáků z různých ročníků gastronomického oboru. Žáci si osvojili jak práci s potravinami a jejich zpracování, tak dekorování a servis moučníků. Každý žák vyrobil vlastní dort i dezerty a na poslední den kurzu při slavnostním vyhodnocení a předání certifikátů si mohl k rautovému stolu pozvat rodinné příslušníky.

Takovéto akce školy jsou vždy zpestřením a obohacením běžné výuky žáků.

Mgr. Eva Čech Cejnková

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru