Další akce školy

Vaření s Honzou Horkým

001Sejít se a uvařit si s profesionálem je snem snad každého z nás. Žákům Gastroakademie se to povedlo: sešli se a uvařili si slavnostní Francouzské menu se šéfkuchařem Janem Horkým.

 

047Menu bylo pestré:

  • Smažené jelítko s hráškovo-fazolovým krémem
  • Francouzská „Boulljabaise" se šafránovou majonézou
  • Lososový pstruh pečený v máslovém těstě s mušlí svatého Jakuba, „Ala Paul Bocuse" omáčka Choron
  • Telecí pečeně a ragout se smržovou omáčkou
  • Čokoládový fondant se smetanovou zmrzlinou

Honza je už 12 let členem Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR a členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

Všichni gastroakademici s ním vařili s nadšením.

Děkujeme za zprostředkování Krajskému úřadu.

033011

Bc. Hana Lavická

 

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru