GASTRODEN, GASTRONOMICKÉ SOUTĚŽE

Pozvánka na 39. GASTRODEN na Světlé - tradiční gastronomickou výstavu

Zaměstnanci a žáci Hotelové školy Světlá a Střední odborné školy řemesel Velké Meziříčí Vás srdečně zvou ve středu 12. října 2016 na tradiční gastronomickou výstavu – 39. GASTRODEN.

gastroden-letak

 

Program 39. gastrodnu (12. října od 9:00 do 17:00)

Kulinářská akademie

  • Profesionální partnerské vaření spojené s prezentací - Ukázka kuchařských technik
  • Jak se rodí dort s firmou DORTISIMO - Používání speciálních cukrářských surovin
  • BIDVEST SHOW - Úprava a degustace čerstvých ryb
  • Jak poznáte kvalitní víno - Řízená degustace vína
  • Káva - Od suroviny k nápoji a baristice
  • Prezentace cizokrajných druhů ovoce a zeleniny - MAKRO Cash & Carry ČR

Celostátní a regionální soutěže

  • cukrářská soutěž Ukaž, co umíš
  • soutěž v tvorbě slavnostních tabulí Posaďte se, prosím
  • Poznej, co jíš

Další

  • 6. PODZIMNÍ VÝSTAVA OVOCE A ZELENINY
  • Den otevřených dveří - Příjímací zkoušky nanečisto
  • San Benedetto del Tronto - Pozvánka do Itálie, prezentace turistického regionu
  • Projekt EDISON - Prezentace zahraničních stážistů, mezikulturní poznávání
  • Prezentace autosalonu HYUNDAI

Těšíme se na všechny přátele SVĚTLÉ!

docProgram ke stažení

Harmonogram

docxHarmonogram ke stažení

Propozice a přihlášky k soutěžím:

Čas

Program

Místo

7:30 – 8:30

Ukládání výrobků do školní jídelny

Školní jídelna 1. patro

7:30

Nástup služby do tříd

třídy

8:00

Kurz vyřezávání ovoce a zeleniny

UN3

nová budova

8:30

Schůze odborných komisí

UO3

přízemí

9:00

 

Shromáždění žáků 4. ročníku

 

Školní jídelna

1. patro

9:00 – 17:00

 

 

Gastronomická výstava – slavnostní mísy studené kuchyně a cukrářských výrobků – práce žáků školy

 

Školní jídelna 1. patro

6. Podzimní výstava ovoce a zeleniny

Tělocvična

vchod  zvenku

Poznej, co jíš  - soutěž ZŠ

UZC – 3. patro

 

Prezentace studijních možností pro zájemce o studium  - přijímací zkoušky nanečisto

 

UMV – 2. patro

9:00 – 10:00

11:30 – 12:30

 

Ukaž, co umíš – mezinárodní cukrářská soutěž

 

UCH – 1. patro

Obraťte prosím na druhou stranu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KULINÁŘSKÁ AKADEMIE

10:00

 

MasterChef - Petr Jonáš

ukázka kuchařských technik

 

UCH

1. patro

 

13:00

 

Káva

od suroviny k nápoji a baristice

 

14:00

Speciality z Jelínkovy vily

15:00

 

Jak se rodí dort s firmou Dortisimo  -

TomiReida

používání speciálních cukrářských technik

 

9:00 – 17:00

 

Jak poznáte kvalitní víno 

řízená degustace vína

 

U22

2. patro

10:00 – 15:00

 

BIDVEST SHOW

úprava a degustace čerstvých ryb

 

U22

2. patro

 

16:00

 

Vyhlášení výsledků

gastronomických soutěží - žáci 4. ročníku

 

Školní jídelna 1. patro

17:00

Konec výstavy

 

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí
  • Daně pro lidi
  • Hotelu International Brno

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru