Úspěchy našich studentů

Kuchař Vysočiny Junior 2019 open

IMG 3391Dne 2. dubna 2019 pořádala Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod již 4. ročník gastronomické soutěže s názvem Kuchař Vysočiny Junior 2019 open.

V soutěži reprezentují každou školu dva žáci, kteří soutěží individuálně.

Diplom 1První soutěžící připravil hlavní chod s omáčkou a jednou přílohou, povinnou surovinou bylo kachní prso, tohoto úkolu se zhostil Stanislav Blažka.

Druhý soutěžící připravil restaurační moučník – fondant (fondán s tekutým středem). Tohoto nelehkého úkolu se zhostila Sára Dobrovolná.

Diplom 2Soutěž probíhala v příjemné atmosféře. Soutěžící byli zcela vyrovnaní, proto odborná komise měla velké ruce práce s vybráním těch nejlepších.
Naše družstvo se zařadilo do bronzového pásma.

Oběma soutěžícím děkuji za reprezentaci naší školy.

Bc. Hana Lavická

Partneři školy

  • VÝTAHY, s.r.o.
  • Jelínkova vila
  • U Bílého koníčka
  • Hotel Pod Zámkem
  • Město Velké Meziříčí
  • Hotel Gustav Mahler
  • Premier Hotel International Brno
  • Bohemia Sekt
  • EA Business Hotel Jihlava
  • Restaurace a kavárna Jupiter
  • Restaurant Panorama
  • Hotel Skalský dvůr
  • Restaurace Nový Svit
  • Restaurant Formanka
  • Restaurace U Šidlů
  • Hotel U Raušů
  • AGADOS, spol. s r.o.
  • PAL, spol. s r.o.
  • Renova - Malec & Kadlec s. r. o.
  • Horácké autodružstvo Velké Meziříčí

Fond Vysočiny

Chci být v obraze

Díky našemu newsletteru víš o tom, co se u nás děje :)

Nahoru